Giró-Szász András szerint abba kellene már hagyni a találgatásokat az önkormányzatok tartozásainak állami átvállalását érintő pénzügyi kérdésekben. Viszont a kormány egy szót sem szólt az adósság átvállalásának mikéntjéről.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Giró ha elszámoltok rendesen és nem derül ki semmi a kutya sem foglalkozna vele de bűzlik minden körülötettek ilyen csak a ti mesétekben van hogy elszámolás nélkül fizettek ki mindent ! egyértelmű
Január
Hogy is mondanának "egyenesen" valamit, amikor még Ők sem tudják sokszor a megoldást. A baj az, hogy már akkor nyilvánosságra hoznak/kiszivárogtatnak dolgokat, amikor még csak ötlet szinten merülnek fel., amire aztán "ráugrik" a média, és akkor jönnek a különféle változatok. Nyilatkozik a témában az is, aki még nem is hallott róla. Kevernek-kavarnak. Végül az ötletadó sem ismer rá a javaslatára, csak közben a népet meghülyítik.
kukac50
Csak akkor mondanak igazat ha tévesztenek.
Giró meg a semmit szokta körül írni, utálom ha valamit meg akar magyarázni,annak semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.