A miniszterelnök szerint az EU múlt heti országjelentése közvetlenül arról is szól, hogy Magyarország IMF-kölcsön nélkül is biztosan megáll a lábán. Orbán Viktor azonban - mint azt pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta - továbbra is megegyezésre törekszik a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az unióval. A kormányfő a rádióinterjúban azt is bejelentette, hogy kétharmados jogszabály lesz az új földtörvény.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Dr.luigilongo60: Én realista szemlélettel élek és nem álomvilágban/cukorbeteg képzelgésben, mint az itt kommentelők nagy többsége.(Tisztelet a kivételeknek!) :)
overdose
3-éve növekedünk igen ti degeszre , mennyi munkahely szünt meg? pár ezer közmunka 35000-ért 3 hónapig nagy teljesitmény cserélni kellenene !
nyanya001
Ti jól megvagytok, de a nagy kérdés az,
hogy az ország meglesz e ?
Dr. Felipe
Oszt miből lesz növekedés? A turultojásból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.