A múlt hét óta nem frakciótag, de Jobbik párttag Lenhardt Balázs Lengyelországban amerikai zászlót égetett, majd közzétette facebook oldalán. A lengyelek nemzeti ünnepére több magyar szélsőjobboldali szereplő és szervezet ellátogatott, köztük Zagyva Gy. Gyula és Toroczkai László. A HVIM, valamint a Jobbik ifjúsági tagozata is szervezetten vett részt a lengyel Függetlenség Napján, Varsóban. A lengyel hatóságok már érkezésükkor vártak rájuk és igazoltatták is magyarországi neonácikat. Természetesen ők is résztvettek az utcai rendbontásokban. A HVIM vezér Toroczkai facebook bejegyzésében külön ki is emelte, hogy a lenegyel rendőrők könnygáza “nem tűnt annyira gyilkosnak, mint amit itthon szoktak bevetni”. Lenhardt is ezzel a társasággal ment ki Lengyelországba és a rendbontások közepette felgyujtott egy amerikai zászlót:

Forrás: rosszabbik.com
Feltöltő: rosszabbik.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Neonácik jajj...de rég olvastam már ezt a jobbikról.
Am meg jól tették, hogy kimentek, remélem többet a a lengyel fideszfanok se jönnek ide.
nemkati
@kerék: Az biztos, hogy most Lenhard, Zagyva (nomen est omen) és Torockai sokat tettek a lengyel-magyar barátság lebontásáért. Remélem, ez a lengyel fidesz-fanokra is vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.