A kabinet szerint nemzetstratégiai kérdés a cigányság társadalmi integrációja. Az MSZP a kormányt támadta, a Jobbik liberális véleménydiktatúráról, az LMP pedig szavazat-maximálásról beszélt. A romák felzárkóztatásáról tartottak parlamenti vitanapot.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Jövőre 10 ezerrel több lesz a közmunkás a romák közül. Több lesz a fizetésük is,nem a 47 ezret emelik,csak 10 ezer személlyel több lesz alkalmazva 47 ezer forintos rabszolga bérrel.
verőce21
A felzárkóztatás valószínűleg eredményesebb lehetne koncentrált körülmények között. Egy jól körülhatárolt területre be kellene telepíteni minden romát. Gazdálkodjanak és éljék a maguk életét ott. Így rosszabbul járunk ha mindenütt vannak, mert mindenki életét keserítik valamilyen formában. -(

(Rezervátum? Az! Más országokban is előfordult ilyesmi, méghozzá "őslakosokkal", nemcsak bevándorlókkal.)
marlin
"Parlamenti vitanapot tartottak a romák felzárkóztatásáról"
Ez se sikerült!!
(Csak kérdezem!! A cikkíró cigány??
Mert ha nem, akkor miért beszél cigányul?? Tudni illik, hogy Magyarországon a hivatalos nyelv a magyar ésmindenki használhatja az anyanyelvét!!
A "cigány" magyar nyelven cigány, cigány nyelven "roma"!! Tehát ha a cikkírója magyar, miért nem ír magyarul??)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.