9 év után karácsonykor végre felkapcsolhatja a villanyt: aggregátort szerel fel az önkormányzat. Újra lesz áram a 87 éves Boros Imréné tanyáján, miután a ceglédi önkormányzat úgy döntött: ideiglenesen egy aggregátor beszerelésével oldja meg a problémát. A 87 éves Boros Imréné az Index videóján mesélte el, hogy nyolc éve él lányával áram nélkül Cegléd melletti tanyáján, és szeretné még megérni, hogy újra ég a villany a házban. Akkor maradt áram nélkül, amikor a honvédség elköltözött a közeli laktanyából, korábban ugyanis annak alfogyasztója volt. A leszereléssel azonban megszűnt az áramvételi lehetőség is. A Honvédelmi Minisztérium az idős asszonyt a Dél-magyarországi Áramszolgáltató Vállalathoz (DÉMÁSZ) irányította problémájával, ahol a cég közölte, hogy közel négymillió forintért tudja vállalni a hálózatbővítést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Miért is csak a nyilvánosságra kerülés után tették meg ezt a gesztust?
batukán
Egyáltalán nem biztos, hogy nem jutunk é erre a sorsara, még hamarabb, mint ez az idős asszony...a kormány nagyon rajta van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.