Valótlan állítások, csúsztatások, szándékos ferdítések, hangulatkeltés – a Hatvan városában 2012. november 22- én történt rendőri intézkedésről tévesen tájékoztatják az érintettek a közvéleményt. A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai 2012. november 22-én összehangolt bűnügyi akciót hajtottak végre, melynek során 12 főt állítottak elő pszichotróp anyaggal illetve kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányság épületébe. Az előállítottak családtagjai, ismerősei összeverődtek a rendőrkapitányság épülete előtt, agresszív magatartást tanúsítva megpróbáltak behatolni a rendőrség területére. A rendőrség ezt a szándékot határozott fellépéssel megakadályozta, felszólította az összegyűlteket arra, hogy fejezzék be a garázda magatartást. A felszólításnak a mintegy 40 fős, férfiakból és nőkből álló társaság nem tett eleget, hangadói a „Támadjuk meg a rendőrséget!”, a „Felrobbantjuk a rendőrséget!” felkiáltásokkal továbbra is garázda magatartást folytattak...

Forrás: police.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
A falunkban egyetlen rendőr volt,a közeli városból jött egy Pannóniával.Amikorra a falu szélétől a központban lévő kocsmáig ért,a motorzúgás hallatára az összes cigány hazament a kocsmából.Egyetlen elve volt: aki a rendőrre kezet emel,annak el kell törni a kezét. Ez vonatkozott mindenkire:svábra,tótra,magyarra,cigányra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@darwin: 17:37 kár, hogy az az idő elmúlt((
taglo
A 4-éves ,,süket,, kislány is ,,gyanutlanul,, arra sétált !? Ugye milyen meghatónak tűnö mondat?(tetű ,,FIRKÁSZ )
Boschman
Most is az ismert "régi" cigány trükk. Nem furcsa, hogy pont ott, pont akkor szegény "idős" és "beteg" cigány asszonyok és gyerekek sétáltak, amikor a rendőrök éppen begyűjtötték azokat a szerencsétlen "tisztességes" kábítószer-dílereket?! Emberek vegyétek már észre, hogy megint hülyének néznek bennünket az "eltérő kultúrájúak"! Az meg külön pikáns, hogy a semmirekellő TASZ megint felkarolja ezt a szennyet, csőcseléket. Akkor nem jártatták a pofájukat, amikor egy cigány megölte Bándi Katát, vagy amikor a drága nevelőanyja lemészárolta a kis Bencét! Mindig akkor nyitják ki a pofájukat, amikor a társadalom alját "kell védeniük". Akkor is így védik majd ezeket, amikor esetleg valamelyik jogvédő drága kislányának vágják el a torkát, vagy erőszakolják meg a "védenceik"?
Azért ez gusztustalan, hogy akkor senki sem kiált „farkast” , amikor cigányok gyilkolnak, lopnak, rabolnak, azok az áldozatok nem számítanak a jogvédőknél?
Gondolkozzatok már el ezen!
dragonita
@darwin: Csak a kezét-lábát kéne eltörni annak, aki rendőrrel szembeszáll, majd rend lenne itt újból.
dragonita
www.police.hu/friss/hev20121124_03.html Rendőrségi felvétel a hatvani
eseményekről! 2012.11.24. szombat 19:32
dragonita
www.police.hu/friss/hev20121125_02.html A hatvani események kapcsán, hivatalos személy elleni erőszak gyanújával őrizetbe vett hatvani férfit a mai napon a Füzesabonyi Városi Bíróság
előzetes letartóztatásba helyezte.
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.