A rendőrség szerint valótlan állítások, csúsztatások, szándékos ferdítések, hangulatkeltés szerepel a csütörtöki hatvani rendőri intézkedésről szóló tájékoztatásokban. A rendőrség azt követően közölte ezt a honlapján szombaton, hogy a Társaság a Szabadságjogokért arról tájékoztatta az MTI-t, feljelentést tesz, mert a csoportos garázdaság felszámolása ürügyén a rendőrök indokolatlanul bántalmaztak gyanúsítottakat és vétlen járókelőket. A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai november 22-én összehangolt bűnügyi akciót hajtottak végre, amelynek során 12 főt állítottak elő pszichotróp anyaggal, illetve kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt. Az előállítottak családtagjai, ismerősei összeverődtek a rendőrkapitányság épülete előtt, agresszív magatartást tanúsítva megpróbáltak behatolni a rendőrség területére.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A videón látottak alapján a rendőrök intézkedése jogszerű volt, és "arányos"-nál kisebb kényszert alkalmaztak!!
Egyébként pedig, aki odamegy a fa alá, és "rázogatja a pofonfát", az ne csodálkozzon, ha ráesnek a pofonok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@lbs: De szépen megfogalmaztad! De most elteszem fáradt testemet holnapra! reggel csörög a vekker. :-( Jó éjt neked!
lbs
@sziráki ágnes: Szép álmokat! Én még dolgozom egy ideig a gépeimen. Holnapra rajzcsomagot kell, hogy emailban elküldjek. Holnap majd folytatjuk.

Üdv!
lbs
batukán
Amikor egy bűnöző Ernőt, Jenőt, Aladárt elvisznek, mert kábszerrel kereskednek, jogos. Az is, amikor a bűnöző szembe száll a rendőrrel és a rendőr elkalapálja...helyesen. A sok síró-rívó, szánszándékkal ajvékoló, magát direkt vonszoltató cigány asszony színpadias melodrámája nevetséges. Kik ők? Miért ne kellene őket olyan bánásmódban részesíteni, mint bárki mást.
lbs
@batukán: Abszolút igazad van!
Az a piros nadrágos mázsás antinő látni lehetett, hogy kifejezetten a jelenlévő kamerák kedvéért hempergett, magával rántva azokat, akik be akarták kísérni.
batukán
@lbs: Így igaz! A kameráknak ordítottak, hatásvadász banda volt, lejáratták a normális romákat is...
lbs
Egy ismerősöm mondotta, hogy állítólag Magyarországon nyolc féle cigány kaszt létezik.
A krémet a népzenészek, és a más stílusban játszó muzsikusok alkotják. Velük soha semmi probléma nem volt, sőt a mindenkori társadalom megbecsült tagjai voltak. Elég ha Dankó Pistára gondolunk, pl.
Azután a kismesterségek űzői, egy másik társaság.
A rendszerváltás előtt a Nagykörutat és a belvárost a cigány virágárusok uralták, elfogadható árakon adták a valóban szép virágokat, Mikuláskor, Karácsonykor, meg Szilveszterkor az aktuális kellékeket.
Viszont ezek a kasztok viszonylag kis létszámúak.

Sokkal nagyobb létszámúak a vándorló életmódot folytatók, vagy letelepülve is hasonló körülmények között élők.
És ezzel a viszonylag nagy-létszámú réteggel van állandóan probléma, nem csak Hazánkban, de szerte a világban ahol előfordulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.