Az idén augusztus-októberben a munkanélküliek létszáma 463 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 10,5 százalékos volt, 0,3 százalékponttal csökkent egy év alatt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

A KSH megjegyezte, a változások a mintavételi hibahatáron belül maradtak. A munkanélküliek létszáma az egy évvel korábbinál 1,1 százalékkal volt alacsonyabb. A férfiak munkanélküliségi rátája az előző évhez képest nem változott, a nőké 0,6 százalékponttal csökkent.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ennyi a nyilvántartott, és legalább 500 ezer
akik nincsenek nyilvántartásba !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Mert a jelenlegi gazdagok elcsalták előlünk a lehetőséget.
Carpediem
@kedwes: Ja kérem, a KSH számai...haha!!! Ezek ott a parlamentben tényleg azt hiszik, hogy mindenki il stupido???
Megboldogult statisztika tanárom, első órán, első mondata:"Fiaim tanulják meg, hogy a statisztika tudománya nem más, mint légből kapott és alkotott számok hajszál pontos összesítése." Megértem már jó pár évet, kommunizmust, rendszerváltást, állítólagos demokráciát, de ez mindig bejött...
turul72
Mivel a munkanélküli járadék csak 3 hónapig jár, így egyre kevesebben vannak a rendszerbeb. Egy-két év, és a statisztika szerint Magyarország ebben is világelső lesz.
Feraj49
De "legalább Tarlós megnyugodott,a 43%-os béremelést kapott, mit "számít az az 1 millió ember" akinek se munkája se jövedelme.
KöBüKi
A valós szám ennek közel ötszöröse,vagy az orbánc megint hazudott.!!!
Carpediem
@Feraj49: Pontosítsunk: 48%-os! Egyébként számít itt valamelyik politikusnak csúfolt ingyenélőnek, hogy hány embernek nincs semmilyen jövedelme (kb 300 ezer), munkája..??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.