December 19-re tűzte ki a Kecskeméti Törvényszék a Kolompár Orbán és társai elleni másodfokú büntetőper első tárgyalását. Sárközy Szabolcs elmondása szerint előreláthatólag az első tárgyaláson hangzik majd el az ügyészi perbeszéd, míg a másodikon a védőbeszédek és a törvényszék másodfokú ítélete. – Mivel kiemelt jelentőségű ügyről van szó, ezért az első és a második tárgyalási nap között nem telhet el több idő, mint három hónap – mutatott rá a Magyar Nemzetnek a szóvivő. Emlékezetes, első fokon a Kecskeméti Városi Bíróság júliusban egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéle a volt Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) vezetőjét jogosulatlan gazdasági előny megszerzéséért és az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek megsértéséért.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Egy másik vádpont szerint Kolompár Orbán 2004-ben csaknem tízmillió forintot sikkasztott el az OCÖ kasszájából, ám ez alól az elsőfokú bíróság felmentette őt, s ez ellen a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sem fellebbezett."
Kutyafüle
Akkor ki fellebbezett? Valaki csak mondta, hogy be kell zárni ezt az embert? Mert megérdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.