Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később arról, hogy az ELTE TáTK-s írása is plágiumgyanús. Ez utóbbi plágiumgyanúnak adott most igazat az ELTE vizsgálóbizottsága. Két dologra várhatunk: a Pázmány hasonló lépésére és a miniszterelnök-helyettes lemondására.kép:mandiner.hu [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Don Quijote: Az már rég nincsen neki.
dr. prédikátor
Miből gondoljátok hogy akinek eddig sem volt gerince vállalni tettei következményét , az most egyből gerinces lesz???Fütyeszéknél ez nem szokás.!!!helyette van az elmultnyócév oszt jónapot!!!Igaz etársak???
silber13
@Hellcat: Lemondás? Na arra várhattok! Vitéz Belizárunk meg fogja védeni, éegalábbis a 2014-es szavazásig. Akkor meg mosolyogva szét tárja karjait, miként Rio-ban, ott fent a hegyen Jézus és hallani,miként makog: "sajnálom! Eddig tartottál, nncs tovább!
De jutalomképp Zsoltika kap majd egy aránylag gazdag plébániát...
SwordFish
Majd akkor mond le, amikor már szénné égett. És akkor is a baloldalra
fog mutogatni, hogy ők találták ki az egészet, és csak azért mond le,
mert nem akar konfliktust. :-D
kukac50
Az lenne az egyetlen megoldás és a Fidesznek meg előnyére válna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.