Sokan el sem hitték azt, amikor elsőként írtunk arról, hogy import nyugdíjasok viszik a magyar TB kasszát. Azt a tényt, hogy ukrán időskorúak jönnek naponta százával a magyar nyugdíjakért. Ha már viszont ideruccantak, akkor a hasznost a kellemessel is összekötik, és egyúttal elintézik, hogy az ingyenes magyar egészségügyi ellátást is igénybe vegyék, mert „megérdemlik”, vagy, mert „nekik az jár”?

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
@QQCSI: A kormány nem veri nagydobra, de mindent megtesz annak érdekében, hogy jövő év áprilisától 50%-kal emelkedjék életszinvonalunk!
.
Most fázunk és éhezünk.
Áprilistól nem fogunk fázni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
@QQCSI: A kormány nem veri nagydobra, de mindent megtesz annak érdekében, hogy jövő év áprilisától 50%-kal emelkedjék életszinvonalunk!
.
Most fázunk és éhezünk.
Áprilistól nem fogunk fázni!
QQCSI
@dubitus: De május 15-ikétől mindenképpen! :) Akkor meg már dús a fű is...
bundi
csaj nem a bajnai neve merült fel itt is?
"Az egyezmény újrafogalmazásával legutóbb a Bajnai-kormány próbálkozott, s 2009-ben hosszas tárgyalások után megszületett az új tervezet. Bár a megállapodás kizárólag a pénzbeli ellátásokról szólt, de mivel az átfogalmazott szerződés életbe léptetése egyben a régi hatályon kívül helyezését is jelentette, az egészségügyi szolgáltatások igénybevételét és elszámolását szintén új alapokra helyezte – volna. A megegyezés azonban – máig nem tudni miért – kútba esett."
a jelek szerint ő még próbálta volna kezelni ezt a helyzetet,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.