Vidnyánszky Attila, a debreceni Csokonai Színház vezetője lesz a Nemzeti Színház új igazgatója. Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere hétfőn reggel sajtótájékoztatón ismertette a pályázat eredményét. A Nemzeti Színház új igazgatójának megbízatása 2013. július elsején kezdődik, és öt évre, 2018. június 30-áig szól. Az átadás-átvétel lebonyolítását Fekete Péter, a békéscsabai Jókai Színház igazgatója miniszteri biztosként segíti január elsejétől.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Jövő június 30-án lejár Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház jelenlegi igazgatójának a mandátuma, aki 2008. július 1. óta vezeti az intézményt. A 2012. őszén meghirdetett pályázaton négyen indultak a posztért, Alföldi mellett beadta munkáját a debreceni Csokonai Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila is, akit győztesként jelölt meg Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere. Alföldi és Vidnyánszky mellett indult: Szennyai Mária és Hídvégi Miklós."
szaboria1
Ez egy percig sem volt kétséges!!! Csak tudnám mit nyalt ezért Vidnyánszky? Igen Ő az igaz magyar aki július óta lett csak állampolgárunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.