Késeket hazudott Orbán rendőrsége a diáktüntetésről előállított hallgatók zsebébe. Azt állítják, három kést találtak az esti tüntetésről előállított három diáknál. A diákok azt mondják, a rendőrök nem három kést találtak náluk, hanem egy svájci bicskát a 17 éves gimnazista hátizsákjában. Azt mondják, ha egy fegyver előkerül a színpadon, az a darab végéig el is fog sülni. Szorítsunk, hogy ha az a “fegyver” egy Victorinox márkájú svájci bicska, a színpad a budapesti belváros, a két főszereplő Orbán Viktor és a diáktüntetők, a kutyakomédia rendezője pedig a magyar rendőrség, akkor a színjáték végére pontosan az történjen a negatív hőssel, amire a “fegyver” márkájából következtethetünk.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ez a törvény a leghülyébb törvényeink egyike. Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, nos a támadónál van baseball ütő, te meg nézhetsz okosan, hiszen a magyar jogrend semmiféle védekezést nem enged meg. Az az álengedékenység, hogy testi erővel védheted magad hülyeség, mivel általában az erőbeli különbség támadó és megtámadott között nagyon nagy. Mindezek mellett, ha ez tényleg egy svájci bicska volt, akkor még hazudtak is a sünök, mivel az nincs 8 cm pengehosszúságú. Másrészt a hátizsákban hordva kb annyira veszélyes a közbiztonságra, mint a jobb hüvelyk ujjam, amivel bárkinek ki tudnám bökni a szemét. De nem teszem persze, csak ezen az alapon azt is betilthatnák. Sajnos azonban nem is ezzel vádolják a gyerekeket, hanem rendzavarással és rögtön vétséggel ami Bírósági hatáskör. Így kell ellehetetleníteni politikai ellenfeleket. Orbán jó tanuló, Rákositól sok mindent átvesz. Még a végén az elmegyógyintézetbe zárást is beveti. Csótány bagázs
Darthon1
Közben eszembe jutott, hogy nálam is van mindig zsebkés. Igaz, hogy horgászom és szorgos természetjáró vagyok, de ez nincs a kivételek között. Tehát bármikor megbüntethetnek. a múltkor pedig a késestől vittem haza a konyhakéseket köszörülés után. Na ha akkor elkapnak most úgy tépjük a kenyeret otthon. Tipikus van kalapja, nincs kalapja törvény. És még véletlenül sem lehet késviselési engedélyt kérni a Rendőrségen. Szemforgató mocskos bagázs.
silber13
@Darthon1: Azért kapjál mán a fejedhez!! Hogy jössz te ahhoz, hogy a kiköszörült késeket KÉSESTŐL vidd haza a köszörűstől!? Azt hiszed, neked csak úgy lehet késestől hurcolni a késeket? :-))))))))
Dulcinea
Én a nyilatkozó diáknak, hiszek, miszerint nem volt nála semmiféle bicska!
Rézangyal
@Darthon1: Legközelebb vidd haza a késest késestől. Neki lesz alibije :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.