Köszönöm mindenkinek a részvétet . Nem gondoltam , hogy ennyien fognak megkeresni. Nem győznék mindre válaszolni. Köszönöm hogy voltatok anyának! Köszönöm , hogy szerettétek, köszönöm hogy emlékeztek. A család nevében Kívánok mindenkinek Boldogabb és békésebb karácsonyt , mint ami nekünk jutott. Ivett

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
propeller.hu/itthon/2573114-jol-hangzo-javaslat-nem-megoldas#c675723
sziráki ágnes @entero: „Most megyek aludni! De holnap jövök...,”
2012. december 15., 23:59

De nem jöttél…:(
Álmod legyen nyugodt, békés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Sziráki Ágnesnak: Ott a Mennyben állítólag sokkal szebb minden, ott nincs ármánykodás, nincs gazdag vagy szegény, nincs ellentét stb, ott csodálatos minden! Majd egyszer mi is követünk és ha összefutunk, tovább folytatjuk a propellezezést, de már a szépségről a jóságról és a szeretetről! Tehát légy boldog odafenn!
QQCSI
propeller.hu/itthon/2573114-jol-hangzo-javaslat-nem-megoldas#c675723
sziráki ágnes @entero: „Most megyek aludni! De holnap jövök...,”
2012. december 15., 23:59

De nem jöttél…:(
Álmod legyen nyugodt, békés!
Kutyafüle
Még mindíg hihetetlen a halála, mindíg azt gondolom, hogy tévedés az egész. Úgy röpdösött itt esténként, mint a pillangó a bejátszott filmen. Kicsi, ezüst pillangó. Hiányozni fog.
entero
Nehéz ilyenkor mit mondani, egy nagyszerű és szeretetre méltó ember távozott el úgy, hogy maga után hagyott szerető férjet, gyermekeket, a barátait. Szörnyű ez, így karácsony előtt néhány nappal pedig még inkább. Nagyon megkedveltem őt így virtuálisan, nagyon hiányzik majd, olyan jókat társalogtunk éjszakánként. Nyugodj békében, kedves Ági.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.