A miniszterelnök a mai napon bejelentette, hogy a kormány eltörli a felvételi keretszámok rendszerét. Az Oktatói Hálózat ezzel kapcsolatban a következőkre hívja fel a közvélemény figyelmét:

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@entero: Sógor-koma-jóbarát már egyenesen imádja...
Egyébként nem kellene ironizálnod... a zemberek élhető hazát szeretnének, nem ingyenélést...
entero
Viktor, tegyél mindent ingyenessé az országban, és mindenki szeretni fog!
sza
@entero: Most megyek aludni! De holnap jövök..., addig is légy szíves mond már meg szerinted hogy lehet ezt a kérdést megoldani! Jó éjt!
kkalman
@entero: Tudod, nem lenne baj, ha Orbán nem össze-vissza beszélne, hanem egyértelmű, alaposan megindokolt nem csak pénzlenyúlásra irányuló döntéseket hozna. A rendszerváltó Orbánhoz képest nagyon sokat változott, nem éppen előnyére, és ez a változás napjainkban is tetten érhető.
A tandíjról szóló, 2010 előtti nyilatkozataiban elítéli a tandíjat, mint ebben is, "A Fidesz kormányzati pozícióba kerülése esetén ingyenessé teszi az első diploma megszerzését, és szeptembertől beszünteti a tandíj szedését!"
1998 Május, Orbán Viktor
És még ígérni is tud, amit később elfelejt.
yazo64
@entero: Sógor-koma-jóbarát már egyenesen imádja...
Egyébként nem kellene ironizálnod... a zemberek élhető hazát szeretnének, nem ingyenélést...
sport50
@entero: senki nem kérte ezt!!de igazad van,az ilyen szöveggel lehet hergelni a még megmaradt pártkatonákat a diákok ellen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.