Alább közzétesszük a január 2-i ellenzéki egyeztetésről kiadott, szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyilatkozatot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azt hiszem, most kezdődik el valami olyasmi Magyarországon, aminek 23 éve meg kellett volna történni. Ha az ellenzéki pártok, szervezetek képesek lesznek megegyezni az alapvető elvekben, amiket mindannyian el tudnak fogadni, akkor onnan tovább lehet lépni annak a Magyarországnak a megtervezéséhez, amiben a lehető legtöbb ember szivesen fog élni.
kkalman
Csak a kezdeti lendület ki is tartson, hogy végig tudják csinálni amit elterveztek. Én szurkolok nekik.
Pilóta
@nemkati: 20:36
Te túlzottan optimista álláspontot képviselsz:-)
Pilóta
Csak két pohár tej ajánlott egy nap!
nemkati
@Pilóta: Engem lelkesít, ami most történik.Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen lehet egy igazán tökéleteshez közelítő társadalom. De nincs hozzá tehetségem, hogy kitaláljam. Most több, és remélhetőleg egyre több csoport fog össze, hogy ezt kitalálják. Sokfélék, tehát sokféle szempont, érdek, elképzelés beépülhet a tervekbe. Igen, optimista vagyok, mert nagyon szeretném, hogy sokan vegyenek részt az ellenzéki együttműködésben, de akin meglátszanak a hátsó szándékok, vagy az, hogy csak a hatalomvágy sarkallja arra hogy beszálljon az egyeztetésbe, azt remélem páros lábbal rugják ki.

Elvileg az lenne a jó, ha ebbe a tervezésbe a Fidesz is beszállna. De annyira ellentétes az ő érdekük, hogy erre gyakorlatilag nincs remény. Pedig itt most nem pártok, szervezetek közti harcról, hanem Magyarország jövőjéről való együttgondolkodásról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.