Január negyedikén Szegeden és Miskolcon tartanak tiltakozó akciókat a felsőoktatás átalakítása ellen a diákok. A Hallgatói Hálózat ELTE BTK-s csoportja január 7-re szervez országos fórumot az Eötvös Loránd Tudományegyetem Múzeum körúti campusára. A szervezők a dórumra Orbán Viktor miniszterelnököt, Balog Zoltán erőforrás-minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt is meghívják, "hogy a romkocsmák félhomálya helyett egy valódi egyetemen mondhassák el álláspontjukat".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
a kormány mindenkit hülyének néz. ebbe mindenki beletartozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Most épp a diákok a közellenségek a zsírdisznónak...
tivoli
Orbán Viktor egyetemista korában szintén lázadozott, s amikor megkérdezték tőle, mit ért el vele, azt mondta: semmit. Na, most ő is úgy áll a dolgokhoz. Tüntetnek? Nem baj. majd megunják oszt hazamennek.
miazavalami
@entero: Róla nem hallottam , csak Maugliról . Az is mese! :-))) Szépen becsaltak a kelepcébe! legközelebb vigyázok ám! :-)))
entero
@miazavalami: Képesek rá, szóval nagyon vigyázz!
kukac50
Értelmesebbek a diákok mint gondolnák a politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.