A Jobbik országszerte ezer óriásplakátot helyezett el, ezeken a "kormányokon átívelő" megszorítások ellen tiltakoznak - jelentette be a párt országgyűlési képviselője, szóvivője. Dúró Dóra a szombati budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a parlamentbe kerülés óta sem idegen a párttól az utcai politizálás, több demonstrációt is tartottak, most ennek "a műfajnak az óriásplakátos verzióját" választották. Az ellen tiltakoznak, hogy az MSZP után a Fidesz is megszorításokkal, "Matolcsy-csomagokkal" sújtja az embereket - jelentette ki a politikus. Hozzátette: fontos volt a Jobbiknak, hogy elkerüljék a multinacionális cégeket és "Simicska Lajos cégbirodalmát", ezért kisebb magyar vállalatokkal szerződtek a plakátok kihelyezésére. A plakátok egy hónapig lesznek láthatók, a kampány összköltsége 12 millió forint - mondta kérdésre válaszolva Dúró Dóra.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
3 -év múlva jutott eszetetkben ? eddig csak üldögéltetek a 750-ezres fizetésért?
Dr.luigilongo60
@sóher: Lehet, hogy őket is megcsapta az előrehozott választás szele?
KöBüKi
Elkéstetek!Azért szavaztam rátok,hogy igéretetekhez híven,az első perctől kezdve következetesen kiálltok és ha kell az utcára hívjátok szavazóitokat.A cigánykérdés ügyében is ellaposodtatok mint a nagy alföld.!!Mára már cigánykérdésnek nem volna szabad lennie.!
Zsidóügy: Világos beszéddel elindultok,és utána???
Következő választáson NEKTEK MESZELTEK!!!
scandináv
@KöBüKi: A Jobbik csak látszat poltizál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.