Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes megütközéssel értesült arról, hogy a szlovák rendőrség kedden újabb pénzbírságot rótt ki több felvidéki magyar állampolgárra azért, mert megtagadták - a szlovák állampolgársági törvény és a vonatkozó szabályozások szerint - érvénytelenné vált személyi igazolványaik beszolgáltatását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Az itthoni cigányozó, zsidózó Fideszes elvbarátokon nem ütközik meg? Foglalkozzon inkább azokkal akik MÉG itt élnek, ne a határon túlra kacsintgasson olcsó szavazatok reményében.
szaboria1
@leszúrt rittberger: Vannak dolgok amiben egyet értünk.
Rézangyal
Megütközött a Zsóti? Nanemá. Ésakkómivan?
Tudod Zsóti, aki a saját szemében a szálkát...az ne ütközzön meg!
marlin
Valóban azt képzeli ez az Isten barma, hogy a Szlovák (jog)állam törvényei nem vonatkoznak a szlovákokra??
Nem szeretem én se "Szvatoplukékat", viszont a törvényeket ott (is) be kell tartani, és se az én, se a "birodalmi fővadász" véleménye ezt nem befolyásolja!!
Viszont nem tudom szó nélkül hagyni, hogy Semijen Zsolt előbb talán a diplomáival kapcsolatos csalás gyanúját tisztázhatná, és csak utána kritizáljon másokat!!
coyote3
Kíváncsi lennék a megütközésére, ha szlovák miniszterelnök helyettes lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.