Bajnai Gordon szerint az érdemi támogatottságú ellenzéki erőknek 6-8 hónappal a parlamenti választás előtt, azaz ősz elejére meg kell állapodniuk a jó kormányzáshoz szükséges programról és a közös jelöltállításról. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az MTI-nek adott interjúban elmondta: szervezetépítésbe kezdenek, hogy minél nagyobb súllyal vehessenek részt az ellenzéki együttműködésben, az Együtt 2014 pedig várhatóan a következő hónapokban párttá alakul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Akik hatalomra jutnak 2014-ben,azoknak nemcsak félreállitani kell a fütyügőket,hanem felszámolni is.!Hogy ne legyen többet lehetőségük...!
töky
Kedves Gordon !
Annak, hogy Orbán hatalomra került ne felejtsd el, legnagyobb mértékben Te (ti) voltatok az okozói. A szerencsétlen nép nem őrá szavazott 2/3-al, hanem ellenetek. Te miniszterelnökként állandóan azt szajkóztad, hogy 2010-ben nem fogod tovább csinálni a hivatalt, kivonulsz a politikából. Akkor meg mi a fenét keresel újra itt és mi jogon osztod megint az észt ? "Orbán második ciklusát elrettentő példaként fogják tanítani" mondod most 2013-ban. Ezzel a kijelentéssel még várni kellene azért pár évet, hogy tény lehessen belőle. A ti éveitekről egyszer már súlyos ítéletet mondott a nép, mert úgy vágtak ki benneteket a hatalomból, mint a szaros macskát a tisztaszobából. A mostani tevékenységetekkel nagyon kevesen szimpatizálnak. Ha ezt te nem látod, akkor egy politikai lúzer vagy, aki nem való újra miniszterelnöknek. A nagy tragédia az, hogy nem tudtok háttérben maradni és nincs egy olyan emberetek, akit 2014-ig fel tudnátok építeni és vele megdönteni ezt a mocskos orbán rezsimet. Veled nem fog menni. Veszteni fogtok.A kis barna Orbán meg továbbra is röhögni fog a csatlósaival együtt a birka nép képébe. Ti is ezt érdemlitek, meg ez a szerencsétlen ország is a szerencsétlen szavazóival. Köztük én is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.