Jobb- és baloldali demokraták egységes kiállását sürgeti Bayer Zsolt szombati írása miatt Bajnai Gordon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke közleményében azt írta: a publicista foltot ejtett a Fidesz és Orbán Viktor becsületén, ezért "Magyarország joggal várja el tőlük, hogy letöröljék azt".

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Gordon, Te úriember vagy, de ne viccelődj, vityának olyan már régen nincs, így nem érdemli meg, hogy megvédd. Ne is foglalkozz a törpemakival, hiszen eltiporni készül téged.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@Csizmás Kond: Igen, jól tette, hogy megírta, legalább most van téma, mostanában úgy is dög unalom van, főleg itt a propelleren.
Csizmás Kond
@Horizont: persze hogy az volt, olyannyira hogy nevén sem merték nevezni :)
Csizmás Kond
@Horizont: Hát nagyobb rend volt mint most az biztos, de ennek is a szocialisták az okozói...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Vannak egy páran...:)
...hónap majd folytatjuk...
amaramaistanna
Egyetértek,némi eltéréssel.Orbánon már nehéz foltot ejteni.Már alig fér rajta.Hazánkat és saját magát lefröcskölte valami bűzös antidemokrata narancsszínű mocsokkal.Legyen vége már legyen már FIDESZBUKTA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.