A legújabb növekedési fordulat motorjának látja Matolcsy György miniszter a rezsicsökkentést. Az eddigiek alapján évente 11 ezer forint marad egy átlagfogyasztónál, amit másra költhet. Vajon tényleg a boltokba kerül a pluszpénz - és ezzel tényleg segíti a GDP idei növekedését? Orbán Viktor miniszterelnök korábban logikusan érvelt amellett, hogy nem így lesz.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Oh. Én egész éjjel arról fogok ábrándozni , mire költsem ezt a rengeteg pénzt! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Szokásos blődlicunami. Tolcsy úrnak még egy "jövendölése" sem vált be, a számok nem hazudnak. Ezt a kóklert még az ezotévéből is kihajítanák.
hajduferenc52
@A Tündik bündije: nem havonta ,hanem évente
atia
11 ezer? A villanyszámlám 325 forinttal lett kevesebb, 12.008 Ft volt eddig, most 11683 Ft lett. Ez 2,7%. Ennyit a 10%-ról... A gázt még nem láttam. De így nehezen lesz meg még az a 11.000 is évente... végül is egy kg kenyérrel többet vehetek havonta, estleg egy pár zoknit... ettől aztán felpörög a kereskedelem és a fogyasztás...
atia
Ja, jut eszembe, nem is tudom már elkölteni ezt a pénzt, mivel január 1-től ennyivel drágább a bérletem. Szóval a zsebemben már nem marad ebből semmi amivel segíthetném talpraállítani az országot.
miazavalami
@Manno István: Ki fejtenéd bővebben , ez az összeg hogyan segít az ország talpra állitásában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.