Decemberben tovább mérséklődtek a globális élelmiszerárak, és nyugalmasabb időszak következik az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) csütörtökön közzétett elemzése szerint.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Miről beszélnek? Pénteken voltam a szokásos havi bevásárlásomon. Én csak azt tapasztaltam, hogy drágulás történt úgy a liszt árak,felvágottak is ami 1200.-ft/kg az most 1450.-ft/kg lett, tejtermékek is drágultak.
bakegya
@szaboria1: és üres már a TECO is.Nem a január miatt!
tűzróka1939
Árcsökkenés : 25%-s áremelést sügetnek a pékek -nesze neked FAO
szaboria1
Ma is volt egy meglepetésem van egy pulyka párizsi Pécsen csinálja egy kis hús üzem ami még hagyományosan készíti szója nélkül. Az itten CBA árulja először 495.-ft/kg decemberben 535.-ft ma meg 615.-ft/kg lett.
No_Fidesz_No_Problem
A prostituált nőnemű felmenőjét a vg.hu narancsdroid újságírójának.

Magyarországon az élelmiszerárak nem hogy nem csökkentek, de 10-40%-os áremelkedés volt megfigyelhető a 2011 decemberi és a 2012 decemberi árak összehasonlítása során.
szaboria1
@No_Fidesz_No_Problem: Elég ha csak a 2012 dec. és 2013 januári árakat nézzük az azonos termékeknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.