Már nem az a kérdés, hogy párttársai félreállítják-e a Fidesz jelenlegi vezetőit, amiért zsákutcába vezették az Országot, és eljátszották a választók bizalmát, hanem az, hogy mi lesz azután. Ki megy, ki marad, ki támad fel haló poraiból. Nem kétséges Orbán távozása, mivel pártja már nem képes tovább működni, ha cipelnie kell ezt az egyre kínosabb és egyre látványosabb hatalomvággyal és megalo-narcisztikus szindrómával vegyes furcsa lelki kinövésekkel kínlódó apró diktátort.

Feltöltő: Don Quijote
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
"furcsa lelki kinövésekkel kínlódó apró diktátor " Hűűűű ez olyan jó hogy szállóige lesz! :-)))
Rézangyal
Imádom, mikor ilyesmivel dobnak fel hosszú menetkor...hi-hi-hi. És mind többen lesznek, akik így látják.
töky
Miért gondoljátok azt, hogyha ez a kis barna netán kibukik a hatalomból akkor jobb lesz. Az alaphelyzet ugyanis nem igazán fog változni. ( Európában már lecsúsztunk a gazdasági, vagy jóléti térképről . )Majd jön helyettük egy másik szaros tolvaj bagázs. Amíg drasztikusan nem változik meg a büntetőtörvénykönyv gazdasági bűncselekményekre vonatkozó szankciója , addig mindenki viszi zsákszámra az állami pénzt a privátba. Ha lelőnék a pi...ba ( mint mondjuk Kínában ) azt , aki egymilliónál többet lop a közösből, akkor lehetne változást tapasztalni. Addig nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.