Meghirdették a felsőoktatás nemzetközi versenyképességének növelését célzó Campus Hungary programot kedden a fővárosban. Navracsics Tibor az ez alkalomból rendezett konferencián azt mondta: a program útnak indulásával Magyarország visszatért a mindennapi élet tekintetében is az európai szellemi közéletbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Állatkínzó !:)
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Ez igaz . Nekünk sajnos már 50 év a hátrányunk nyugat-európával szemben . Kancsi géniuszunknak köszönhetően . Bár ő megmondta: Tündérmese az egész . Milyen igaza lett . Hiába nem mindenki tud egyszerre két irányba nézni .
marlin
@bundi: És szerinted ez jelent az Európához való felzárkózást??
bundi
@marlin: nem ez szerintem csak azt jelenti, hogy ezzel akarják takargatni, hogy közpénzből mennek a rokonok és barátok kölykei külföldi egyetemekre. mert miért is fizessenek ők, ha az adófizetők is finanszírozhatják ezt. a többi meg hab a fideszfanoknak.
Mobil123
@coyote3: Basszus!!! Köztes megoldásban gondolkodni nem ér!!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.