Az 1970 és 2010 közötti negyven évben az államadósság kétszeresének megfelelő mozgótőke hagyta el Magyarországot, a kormány pedig szeretné megakadályozni a jövőben a tőke magyarországi adórendszerből való kivonását - mondta Giró-Szász András kormányszóvivő az M1 Az este című műsorában csütörtökön.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"a kormány pedig szeretné megakadályozni a jövőben a tőke magyarországi adórendszerből való kivonását"
A dumaszínházban lenne a helyed, bár ott kisebb a gázsi és kevesebben tapsolnak.
Nem az a félelmetes, hogy ekkora színjátékot játszanak, hanem hogy mekkora a lelkes közönség aki valóságként éli meg az előadást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Mért vitatjuk hogy mennyi? Úgy kell vele tenni,mint a nyugdíjpénztárakkal! Oszt jónapot! Az a pénz már elveszett örökre, nagyon örülnék , ha ezután nem menne ki jogtalanul sehová semmi. Sajnos ennek reménye sincs.
honeykiss
Én arra is kiváncsi lennék mennyit raktak be az elmúlt 2 évben is...
darwin
Amikor a nyugdíj számlák ellopása szóba került,az ismerősök többsége autóba ült,és átrándult Ausztriába,átvitték a spórolt pénzt az ottani bankokba.Attól féltek,hogy a nyugdíj számlák után,a betétekre kerül sor.Az első ijedtség után sem akarták visszahozni a pénzüket,akárhogy nyugtatgatták őket.Ma is ott van a pénzük,nem Svájcban.Sőt ,a befektetési célra vásárolt arany is kinti széfekbe került.
sóher
Görény ti is hozzátok vissza amit bebetonoztatok milliárdokat a pulyátok nevére egyből rennben lesz az államháztartási hiány 3 év alatt csak csóre-móre!
drficsor
No igen az okosban 10 % os pénzmosást, no nem 67 milliárdért, (a végösszeg ennek a többszöröse-csak ennyi jelent meg a médiában) a Fidesz és a csókosok megoldották, önmaguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.