A szocialisták inkább maguk nézzenek tükörbe, amiért ismét a legrászorultabbak kárára kampányolnak és a leghátrányosabb helyzetben lévőket fosztanák meg a munkától, bértől egy kis kampányért és némi indulatért cserébe. A Fidesz nem hisz abban, hogy több százezer segélyen élő emberrel az ország valaha is kimászna a szocialisták által ásott gödörből. A magyar falvakban, városokban bőven van munka, amit közmunka keretében el lehet végezni és bőven van ember, aki tud és akar dolgozni. A közfoglalkoztatás becsületes munkalehetőséget ad az álláskeresés idejére azoknak a hátrányos helyzetű munkavállalóknak, akiknek e nélkül kevés esélye lenne az elhelyezkedésre, akiknek e nélkül csak a segélyért való sorban állás jutna. A szocialistákon kívül senki nem akar munka nélkül, segélyen tengődő térségeket látni többé Magyarország térképén.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"A magyar falvakban, városokban bőven van munka, amit közmunka keretében el lehet végezni"...csesszék meg a közmunkájukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.