Több mint tíz éve húzódik a Zalalövőre tervezett, gigantikus méretű fürdőkomplexum építése. Újabban kínai befektetőktől várnák a projekt megvalósítását, de az előzmények fényében erre nem sok esély van. Zalalövő elbaltázott lehetőségének történetét a cikkben olvashatja.

Forrás: termalonline.hu
Feltöltő: Termál Online
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
és tessen mondani,ha zalalövőn megépül,zalakorosra ki fog bemenni. bár,ha belegondolok,ha megépülne,mind a kettő veszteségesen üzemelne,így olcsó pénzért,biztos lenne rá valaki,aki "megmentené" a fürdőt, (saját részre persze!) amit adóból építettek.
verőce21
A Göcsej és az Őrség határán fekvő kisvárosban Zalalövőn létesülő termálfürdő jó gondolat volt már korábban is. Kár, hogy nem valósult meg. Annak ellenére, hogy hazánk jelenleg bőven el van látva termálfürdőkkel és wellness hotelekkel, itt a jó közlekedés és kellemes környezet is vonzó lenne a kikapcsolódásra, felüdülésre vágyó látogatóknak.

Csak kár lenne, ha egy ilyen pénzszivattyút ismét valamilyen külföldi érdekeltség működtetne az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.