NA MÁR CSAK TE HIÁNYOZTÁL!! =)) László Róbert politikai elemző volt a Telex hétfő esti műsorának a vendége, aki szerint az ellenzéki szavazók pártkötődése lazább, mint valaha, és szétszórhatják a szavazataikat. László Róbert, a Political Capital elemzője volt a Telex új, hétfő esti választási műsorának utolsó vendége, aki Fábián Tamással a június 9-i önkormányzati és európai uniós választásokról beszélgetett.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Sok éve írtam:
"Egyik legfontosabb alapvetés, szinte társadalmi törvény, - ezt majd minden szuperokos választási szagértő kihagyja, mindenhol mindenki elfelejti és az a baj: az ellenzék is!!!-
- minden nemzet kb auonos mértékű 3 részre osztható!! -
-1 rész nemzeti-nacionalista, vallásközeli, konzervatív,
-1 rész liberális, szociálisan érzékeny, szabadelvű, és
-1 rész leszaromazegészet hagyjanak békén!..
kb 1/3-ad 1/3 arány állandó, szinte minden rendszerben, a teljes diktatúrában 99% a nyerő.. ...megnézhető visszamenőleg a választások 90 óta gyönyörűen igazolják.
A fideszhívő hít, érzelmi alapon szavaz, valamint nagyon erős a fidesz által beégetett mások iránti felépített gyűlölet, ezért mást nem fogad el, folyamatosan aktuálisan kipécézett társadalmi csoportot kell gyűlölni, az sem számít, ha pl a fidesz évekig tagja volt a csoportnak.
Ld liberálisok.. ...Ocsmány Vigyor pl 9 évig volt a liberális szövetség alelnöke, amikor komcsiból liberálisra váltott 89 körül.
A gyűlölet szintén hit és érzelmi alapú.
---Csak a leszaromtablettásokból lehet szavazókat csábítani, de ahhoz hatékony kommunkáció kéne.
Nem szavazót szereznek, hanem sajátot is taszítanak, olyan impotens módon kommunikálnak.!!!
---Észre kéne venni, elég lenne Ocsmány Vigyort kilőni, és a fidesz összedől, mert megeszik egymást."
RonaGyuri
@balos: ez politika amihez nem értek, meg egyébként is síkos terület.
Én a dolog szakmai sületlenségére próbáltam felhívni a figyelmet.!! =))
Pusztai
ez is régebbi:
"A lényeg, hogy a Fidesz ideje lejárt, át kell adniuk a helyüket, csak hát tudják ők is, nem biztos hogy jó helyre kerülnének, lenne mivel elszámolniuk."
A mai ellenzék 3x volt hatalmon, minden esteben volta olyan ismert bűntettei Ocsmány Vigyornak, - vagy 12 éve nem írom le a nevét,- amivel évekre börtönbe küldhették volna, de semmi!! Beszari banda!
A röhej, szinte csak MZP harsogja a szigorú elszámoltatást, vagyonelkobzást, börtönt!
- Ő is fideszes volt o))
2006-os sikertelen állampuccs 3 főszervezője ma a Parlamentben, 4 évük volt Gyurcsányéknak az elszámoltatásra, a btk tarifa 15 év lett volna.
Szóval a mai ellenzék politikailag hatalmon és ellenzékben is egy MÉRETES SZARHALOM!
A jogászaik azt törvényt sem ismerik: - ugyanis a törvény alkotásról is van törvény,- HOGY A TÖRVÉNYTETELENÜL ALKOTOTT TÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!
VISSZAMENŐLEGESEN MEGSEMMISÍTHETŐ!!!
2010-től élen az alaptűrvénynel egy rakat tűrvény érvényteleníthető lenne, nyilvánosan vitakoztak a ballib jogalsói mit is lehet tenni ha 22 -ben véletlenül bukik a fidesz.
Aztán a legnagyobb bukta lett.
Balfasz bandA!
Pusztai
@RonaGyuri: Mit is írtam az utóbbi időben?
a POLELIT a rákfenéje az egész trágyadombnak!
Jó pénzért hülyítik a népet, szakma nulla.
László maradjon annál amihez ért: választási törvények.
RonaGyuri
@Pusztai: nos a dolog úgy áll, hogy ahhoz nagyon nem ért! =))
balos
@Pusztai: Már írtam anno!Ezt a gecit annyian védik,hogy még az atomot is lenyelik érte!Rengetegen élnek belőle jól meg a hatalma fenntartásában!Rossz példa,de a Gyurcsány miért mert kimenni az emberek közé,ha ennyien utálták már akkor is?Nem politikus de ember maradt!Aki nem hibázik az sem Isten,mert az Isten teremtette az embert,hogy elpusztítsa a földet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.