12 nagy közterületre adott be kérelmet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM), amelyet rendezvényterületnek használna a kormány 2013. március 12. és 19. között. A területek nagyságát egyenként 1000 négyzetméterben jelölték meg. A főpolgármesteri hivatal támogatja a kérelmeket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
lesz itt nagy haleluja, meg menetelés, tisztára mint annak idején május 1 elképzelem, ahogy a határon túli menyecskék népviseletben vonulnak el a tribünről integető kedves vezető előtt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
"... használna a kormány 2013. március 12. és 19. között"
Mióta szokott a március 15.-i ünnepség 1 hétig tartani??? Valamelyik fan, fanné, elmagyarázhatná. Tóóódi, nyomjál be ide valami anyagot erről. :)) Ennyire fosni vazze! Hogy 1 hétig gyakorlatilag lezárják a belvárost! Gyakorlatilag csináltak maguknak egy gettót, ez nem tűnt fel a szűk agyuknak?? Inkább Ócsára kellene elballagniuk az elvtársaknak!
guszty
@tűzróka1939: Az ominózus emberek csak hátul tudják kifejteni tevékenységüket, mert elől csak szívni lehet, és azok mi vagyunk.
guszty
@marlin: Van oka rá! Ennyi elégedetlen ember soha nem volt.
kkalman
A nemzeti ünnep meggyalázása, hogy aki nem fityisz függő, az jószerével kitiltatott a nemzeti ünnepről.
Az meg egyenesen röhej, hogy az egynapos, március 15-i ünnep alkalmából egy hétre lezárják a fél belvárost, hogy a nemzeti pártrendezvényt ne zavarhassa meg senki. ilyent csak azok tesznek, akik valamitől, vagy valakiktől nagyon félnek.
no mercy
@Dr. Felipe: Volt benne annyi gerincesség hogy nektek is hagyott még helyet. Úgyis kevesen vagytok...:-))
dubitus
@no mercy: Kérjed vissza taníttatásodra fordított összeget, ha azt tanították: a pondró gerinces állat!
Még gerinchúrosok is fejlettebbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.