A kecskeméti Mercedes-gyárban két sikertörténet egyesült: egy tradicionális, amelyet a Mercedes képvisel és egy új, a magyar gazdaság megújításának európai sikertörténete - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a kecskeméti Mercedes-gyár új modelljének hivatalos bemutatóján pénteken.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Milyen sikerről beszél ? elmebeteg nem ő hozta be a mercedest ő csak aratni akar ? nem hülye a nép jó lenne már belátni seggek!
lópicigáspár
Ha olyan lesz, mint a TT audi, lesz bajuk a németeknek a szervizeléssel!
coyote3
Ezt a majmot!!! Sok köze nincs ahhoz, hogy a Merci idejött. :)))))
GORGIO12
nezuk eloszor a tt audit a gyari nemet markalyuval nincs gond ezt onan tudom hogy ket eve nem volt az enyem szervizelve muszakinal olaj csere futomu elenorzes uj aksi belle meg huto folyadek...es enyi 40 rongy megy minden tovabb...pedig napi szinten egy otven kilometert gurulok vele es neha ha haza megyek vesprembe havi szinten egyszer ketszer ha pestrol kilehet szamolni menyi az ut oda visza gyeengebek kedveert ez lebontva ketoszaz 40 kilometer...a masik dolog viktor ha gatat huz a mercinek akkor nem jot volna letre az egyeseg...nem viktor vetet de vigyazot ara ne keruljon tulsok tarack a vetesbe kemenyen gyom irtozot...miert mert a merci hulyenek nezet minket es ketszeres nyeresegel akkart ugy ide joni hogy par ber munkasnak a vetomag szorok kozul meg tomi a zsebet csakhogy tarackos legyen a vetes...virag nyelven enyit a dologrol gunyoldoknak meg anyit igen kicsereltem orban kepet az agyam fellet egyel nagyobra...mert inkabb legyen egy nagy medve aki jon es neha dezsmal a kertemben de jelenletevel tavoltartja a farkasokat kik sunyin hordaban jonek es mindent felfalnak es meg a csecsemonek sem kegyelmeznek nem hogy az oregnek...ha a medvet nem cseszteted es hagyot jol lakni meg jo szomszed is valik belole...egy ismerosom a szomszedjat mar ketszer megsimogata kint a szabadban...egy farkas hordaval ha ezt megteszed tied az eves fietesem
lópicigáspár
Kezdem érteni, miért építik le az oktatást! :-)
amaramaistanna
Nahát Orbán,egy újabb hazugság.Neked semmi közöd sem volt a gyár Magyarországra telepítéséhez.Szerencsére ,már minden el volt rendezve ,s nem tudtál belerondítani.Ne ékeskedj más tollával.Vagyi s azt is mondhatnám,hogy a hazug embert hamarabb utólérik,mint a sánta kutyát.Ez ugyan nem dakota mondás,hanem magyar, érthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.