Gyurcsány és Bajnai évértékelőjét is megvárja, és február 22-én tartja szokásos országértékelését Orbán Viktor. Az évek óta megszokott, február eleji időpont helyett csak február 22-én tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök - erősítette meg az immár végleges időpontot az [origo]-nak Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. (A Fidesz elnöke 2011-ben és 2012-ben is február 7-én mondta el beszédét, 2010-ben, még ellenzékben pedig február 5-én tartotta az értékelőt.) A késői időpont egyúttal azt is jelenti, hogy a kormányfő idén a parlamentben - a február 11-én kezdődő tavaszi ülésszak első ülésnapján - beszél majd először a kormány eddigi munkájáról, illetve idei terveiről, noha e napirend előtti felszólalásában általában évértékelője mondandóját szokta megismételni.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Gyurcsánytól való félelmét most már Bajnaira tette át. Selmeczi nagyasszonynak minden napra kivan adva valakit szidnia kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
@egyember: Nem csak a lelke. De még az sem baj, ha az maga az egész ember az.
Hanem az a baj, amit ,és ahogyan az országgal művel.Nagyapám, mondota egyszer:(gondolom néki is mondták, amit akkor nem értettem) Cigánnyal ne köss egyezséget.
Mostmár értem. A kétharmad "hozomra" kötött. Most az országot kétharmadát (nem csak azokat) szo...tja.
nmaria
@szaboria1: Nahát, ez pontosan fordítva volt mindig, ugyanis azért van a sok Orbán gyűlölő, mert ezek a senkiháziak mindent megtettek ezért már 94 óta.
Akkor mégis ki fél kitől?
kukac50
Azokat cáfolja, majd amiket Bajnai és Gyurcsány mond,ezért vár.
kata53
Persze, mert egy értelmes mondat sose vol, soha nem is lesz! Azért várja meg Bajnai beszédét, hogy tudja ócsárolni.! Csak ehhez ért!
entero
@Gyuri Géderről: Éppen attól jó a jellemem hogy nem cigányozok le senkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.