Szegeden tartott előadást az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa arról beszélt, hogy a gyerekek eddig lúdtalpasok és hájasak voltak, sokan pedig még egy népdalt sem ismernek - ennek most vége.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ez tetszeni fog, ha még nem ismered:
Életpálya modell...
Hoffmann Rózsa elmegy a fodrászhoz. Amikor belép, a fodrász felkiált: - Jó napot kívánok, drága államtitkár asszony!!! Milyen frizurát parancsol?
- Hát maga ismer engem?
- Persze. Tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.
Kész a frizura, az államtitkár megy haza taxival, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:
- Jó napot kívánok, drága államtitkár asszony! Hová lesz a fuvar?
- Hát maga is ismer engem?
- Persze. Tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.
Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:
- Jajj, aranyos drága államtitkár asszony! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.
- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!
- Jajj, dehogy, drága államtitkár asszony! Én még mindig tanár vagyok, csak most lyukasórám van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Hülye vagy te! Lassan minden háztartásban ott van az internet, még akkor is, ha kajára nem futja. A chips és a reggeli kihagyása pedig nagyon is valós probléma, hiszen sokkal egyszerűbb megoldás, mint normálisan leülni a családnak egy asztalhoz és megreggelizni. Felőlem te nézzed csak azokat, akiknek egyik sincs sajnos, tudom, vannak ilyenek is, de én nem róluk beszéltem. Egyébként ha csak ilyen stílust bírsz megütni, akkor másokkal társalogj, mert rohadtul nem vagyok rád kíváncsi, elvtárs!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ja, és a "nem túl okos" gyerek is valószínűleg otthonról hozza a példát...
a Pepita
@Pálinkafőző Rézüst: És egyikünk sem fog tűzoltó készülékért futni...:))
Everest
@entero: A megelőzést biztosító rendelkezések már sorra születnek, u.m: chips-adó, lúdtalp-adó, túlsúly-adó... Ha lehet hülyének lenni, akkor hülyeség-adó is kéne.
jancsik68
Ha ennek a rongynak lenne önérzete már rég lemondott volna,ott hagyta volna a húsosfazeket.De ilyet egy aránylag tisztességes nőtől lehet csak elvárni.A MAGYAR EMBER méltán köpi le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.