A pocakos és hájas magyar gyerekek nem tudják, mi történt "a trianoni országcsonkoláskor" - siránkozik Hoffmann Rózsa. Azt meg még kevesebben tudják, mekkora hülyeség mondjuk revíziót követelni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Rózsika,ha nem vagyok túl indiszkrét!
Magácskán hány kiló felesleg van?
Vagy az ön alakja egy mítikus termékenységi szimbólum?
Netán a millói vénusz?
Dulcinea
Rózsi! Mert te, annyira okos vagy, hogy még a negró cukor is világit a szádban!
Mi a jó büdös franctól lennének hájasak és pocakosak a gyerekek! Te istenbarma Te!
Jártál Te már a Keleti országrészen...? A gyerekek többsége, rongyos és éhezik! Meleg ételt csak az iskolában óvodában kapnak...

Mellesleg a magasságodhoz mérten a rajtad lévő súlyfelesleget..szivesen lefaragnám rólad egy bárddal Akkor talán ember formád is lenne!
bundi
@kamazuka: ez a vénusz milliókba került nekünk. ...eddig.
miazero
@Dulcinea: Ez a nő olyan mint a Harry Potterben Dolores Umbridge.

hu.wikipedia.org/wiki/Dolores_Umbridge

"Az ötödik részben Dolores Jane Umbridge lesz a sötét varázslatok kivédése (SVK) tanár, akit a Mágiaügyi Minisztériumból küldtek, hogy a tanárokat és a diákokat ellenőrizze, és mindenféle ellenzéki tevékenységet megakadályozzon.

A miniszter Roxfort főinspektorává nevezte ki, és számos oktatási rendelettel biztosított neki egyre nagyobb hatalmat a diákok és a tanárok fölött, míg végül Dumbledore menekülése után igazgatóvá nevezte ki.

A tanárok és a diákok nagy része utálta őt, de Frics, a gondnok szilárdan mellette állt, mivel Umbridge engedélyezte neki a diákok testi fenyítését. Néhány diák (például Draco Malfoy és barátai) különféle kedvezmények fejében Umbridge mellé állt, ők lettek a Főinspektori Különítmény tagjai.

Tanárként ügyelt arra, hogy a diákjai semmilyen gyakorlati ismeretre ne tegyenek szert, a tanítás kizárólag a tankönyv elolvasásából állt. Nyomatékosan kijelentette, hogy Voldemort visszatérése alaptalan rémhír."
Dulcinea
@miazero: Hát ami igaz, az igaz! Rózsit is kergeti a tudás piszkosúl...a gond az, hogy Rozál 100X gyorsabb nála...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.