Varga 2012. június 2-án kezdte meg tevékenységét, mint egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért (az IMF-tárgyalásért) felelős tárca nélküli miniszter. Azóta egyetlen érdemi lépés nem történt, csak blöffölés, pávatánc és álszent kommunikáció - olvasható a közleményben. Bárcsak Matolcsy György is Varga Mihály munkakerülő útjára lépett volna, így mind az ország, mind az állampolgárok pénzügyei jobban állnának. A szorgalmas butaság több kárt okoz, mint az egyszerű semmittevés - véli Török Zsolt. Az MSZP felszólítja Varga Mihályt, fizesse vissza a júniustól neki járó fizetést, a havi több mint egymilliós összeget, amit tárca nélküli miniszterként vesz fel. Ha nem teszi meg, a párt felszólítja Orbán Viktort, Varga Mihályt is utasítsa érdemtelenül felvett pénzének jótékony célokra történő felajánlására és egy lendülettel bocsássa útjára Matolcsy Györgyöt!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
De ha nekünk nem kell a az IMF hitel, akkor mi a bánatnak van még IMF-tárgyalásért felelős tárca nélküli miniszterünk???
Pilóta
@Mobil123: 13:26
Mert már úgy megszoptuk ezt a tálcát:-)))
Mobil123
@Pilóta: De keményen, és ráadásul a többivel együtt.:-(
kukac50
Már kell a hitel, de még az értékpapírokat is piacra dobták, ezzel a két lépéssel a Fidesz többet adott el Magyarországból mint az elmúlt 20 évben kormányzó pártok együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.