Nehezen magyarázhatja ki az Európai Bizottság, ha nem engedi ki a túlzott deficit hatálya alól hazánkat idén - mondta Brüsszelben tartott előadásán a magyar miniszterelnök, aki a MNB következő elnökének személye körüli találgatások kapcsán kijelentette, egy nappal az új elnök kinevezése előtt nevezi meg jelöltjét. A piacoknak üzent szerdai brüsszeli előadásán Orbán Viktor amikor kijelentette, hogy nem Magyarország mondott nemet az IMF-nek, hanem a Valutaalap mondott nemet Magyarországnak az elővigyázatossági hitelkeretről szóló igényünkre. A kormány és a Nemzetközi Valutaalap 2011 ősze óta zajló tárgyalássorozatáról beszélve Orbán úgy fogalmazott, hogy a történet vége felé közeledik, mivel Magyarország nem kér hitelt, az IMF pedig nem akar elővigyázatossági hitelmegállapodást kötni velünk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
Nem csoda 2 -éve szórakozik Orbán 1-1 vissza kapta ! egyébként is máshol veszi fekl a hiteleket2x-es kamattal miről beszél!
Körömpiszok
Ezt a nagy arcot.

Azért az EU-s pénz jól jön! Jó ha mit fosztogatni, azért is paráznak. Ennek rendelnek alá mindent, és mindenkit. A mi kasszánk már üres és ebből nehéz kivenni. Az EU-ban még van pénz.
Nem ártana, ha kezére csapnának. Nekünk már úgy is mindegy.

HALDOKLUNK

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.