Csak zsírból volt elég a Lidl raktáraiban, emiatt született meg a lassan világhírű cetli arról, hogy a hatósági akciós extraszűz olivaolaj helyett sertészsírt adnak Vagy simán csak egy fej levelekre szedett zsenge fejes saláta disznózsírral, citrommal lecsöpögtetve? Kinek milyen a tavaszi salátaízlése. Talán ilyesmik jártak azoknak az eszében, akik lelkesen elkezdték megosztani azt a vevőket informáló backdoor kommunikációs cetlit, amivel az ország 62 Lidl szupermarketjében lepték meg a vevőket április 8-án:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ja igaz lenne,

de sokkal pikánsabb maga a magyarázat

assets.4cdn.hu/kraken/82QbiAJ7Z5FDKcMis-xl.png

ezen a cetlin poénkodik (nem minden ok nékül) a derék matyar média, azonban a dolognak van egy még a kipoentírozottnál is pikánsabb része is. A cég válasza szerint:
„valójában jogszabályi kötelezettségnek tettek eleget. Az egész kalamajkát az okozta, hogy a beszállítójuk nem tudta lefedni olívaolajjal a teljes akciós időszakot, a törvényi kötelezettség miatt ezért valamilyen helyettesítő terméket kell felkínálni az akció utolsó három napjára, 2024. április 8-10. közé. A jogszabály előírja azt is, hogy mekkora mennyiségben kell rendelkezésre állani az akciózott terméknek, a Lidl pedig úgy látta, hogy az érintett ’olajok/zsírok/margarinok termékkategóriában’, az aktuális raktárkészletük tükrében a sertészsírból biztosított a megfelelő mennyiség.”
Igen jól látod Wazze ez a rendelkezés is igen jól sikerült:
Bertolli Originale extra szűz olívaolaj egységára 10ezer körül van
míg
Kometa Útravaló étkezesi sertészsír 400 g-os kisrelésben 1000 körül!! =))
Géza
Remélem, az egész belpesti álművész csapat ott tolakodott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.