Bocsánatkérő levelet és azzal együtt 50 ezer forintot küldött az egy évtizeddel ezelőtt elkövetett blicceléseiért a Pannon Volán Zrt.-nek egy férfi a napokban.

A férfi a közlekedési társaság vezérigazgatójának címzett levelében azt állította: a 2000-es évek elején sokszor lógott a cég járatain, és e régi adósságát most törleszteni szeretné - írta a vállalat közleményében.

Hozzátették: a férfi lelkiismereti okokra hivatkozva szánta el magát a bocsánatkérésre, és arra, hogy kifizeti azt az összeget, amellyel számításai szerint megrövidítette a busztársaságot. A pénzt bevételként könyvelték el a vállalat pénztárában.

Az állami tulajdonú Pannon Volán Baranyában helyközi, azon belül Komlón, Szigetváron, Mohácson és Siklóson helyi járatú közlekedést biztosít.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Egy évtizeddel ezelött már a gépkocsivezetönél kellett jegyet venni...hát akkor hogy tudott " bliccelni"...és ha szabad kérdeznem, változtak a menetjegy -árak...ezek szerint napi könyvelést készitett a potyautakról ??...aztán egy busztársaságot nem " rövidit " meg egy potyautas,mert a busznak mindegy, hogy 40 vagy 41 utassal közlekedik, a fenntartási költség, az üzemanyag, a buszvezetö bére nem függvénye az utasszámnak...Valami nem stimmel a pasi agyában...lelkiismereti okok...ejha, ilyen is van ??
miazavalami
@musicnummer1: Van neki lelkiismerete! :-) De nem normális ha most visszafizette!
musicnummer1
@miazavalami: Horizont már megválaszolta ...8:58...
kkalman
Becsületesnek nem mondanám, csak lököttnek.
Becsületesnek akkor lehetne mondani, ha nem bliccel volna.
Így viszont csak egy szerencsétlen lökött fazon, aki azt hiszi magáról ,hogy róla fogják mintázni a becsület szobrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.