Folytatja a Tisza Párt budapesti polgármester-jelöltjeinek bejelentését: a kormánypárti irányítású XVII. kerületben indítja negyedik jelöltjét. Magyarék három másik jelöltje a VII., XI., XVIII. Kerületekben az újrainduló DK-s polgármester esélyeit gyengítheti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak egy szimpla Orbán 2.0!
Meggyőződésem, hogy ez is csak egy szimpla Orbánakna. Olyan, mint a M-ZP volt! És ez is (mint anno az) csak egy mór, aki a kiadott feladatát teljesíti (mint anno az)! Aztán, ha megtette...
Nessy
Mit ígért Magyarnak a fidesz, cserébe a fővárosért?
Béla333
Olyan véleményük van itt egyeseknek, mintha Magyar egymaga eldönti, hogy ahol elindul, ott nyerni is fog. Hogy Budapestet "megszerzi"!
Csakhogy ehhez kell sokszázezer szavazó is! A többiek kezdjenek el dolgozni, ha egyáltalán tudják még, milyen egy szavazóval szóba állni, megnyerni?!
Nem Magyar hibája, hogy őt vagy a pártját választják meg, hanem inkább erénye!
A DK a helyett hogy az energiáját és a párt pénzét arra költi, hogy Magyart sarazza, fordíthatná mondjuk a választók meggyőzésére is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.