Eltörölte a felsőoktatást Hoffmann Rózsa Megunta a diákok újabb és újabb követeléseit, ezért nemcsak a tandíjat és a ponthatárokat, hanem a teljes felsőoktatást eltörölte a Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár. A politikus ugyan nem kívánta kommentálni a döntést, minisztériumi forrásokból úgy értesültünk, hogy az utóbbi időben nehezen viselte, hogy bármit is tesz, a diákok soha nem elégedettek. "A végére már nem is értett semmit, teljesen belezavarodott az egészbe" - mondta el lapunknak informátorunk. Az egyetemek bontását márciusban kezdik meg, helyükön felcsúti stadionokat épít majd a meghívásos tenderen egyedül induló Közgép. A politikusnak nem ez az első meglepő húzása idén. Egy héttel ezelőtt, miután a TV2 reggeli műsorában kijelentette, hogy ha nincs kréta, akkor vegyen a pedagógus, bejelentette, hogy a szaktárca megvásárolja Kréta szigetét, ezzel is segítve az adósságcsapdában vergődő országot.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Eltűntek a Kanadából hazatérő cigányok

Miután Kanada kiutasította az oda Magyarországról menekültként érkező cigányokat, 100 személyes repülőgépet biztosított számukra, hogy hazatérhessenek Miskolcra, a repülőgép azonban út közben eltűnt. "Az óceán közepéig még láttuk a radaron, onnantól fogva azonban megszűnt a jeladás és szem elől tévesztettük őket. Fogalmunk sincs merre lehetnek" - nyilatkozta döbbenten a kanadai légitársaság szóvivője. A sajtó rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy út közben a cigányok előbb feltépték a pilótafülke műszerfalát és égetni kezdték a kábeleket, míg egy másik család letörte és feldarabolta az egyik hajtóművet. "Mikor a többiek látták, hogy mi folyik, megindult a lavina. Végül az egész repülőgépet darabokra szedték és ellopták, arról azonban fogalmunk sincs, hogy mit csinálnak most a levegőben" - tájékoztatott a rendőrség."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@miazavalami: 20:10
Nézd, ami késik, nem múlik:-)))
miazavalami
@Pilóta: Ha te lennél a pilótája annak a gépnek, talán! :-)
Pilóta
@miazavalami: 20:14
Ebben ne bízz, mee Rózsika nem utazik röpcsin, tériszonya van, s csak a padlón érzi jól magát:-)
miazavalami
@Pilóta: No akkor legyél a sofőrje egy napra! Ebben a szerelésben ami rajtad van meg is engedné. Olyan bizalomgerjesztő a mosolyod! :-)
sokanvagyunk
Nem a felsőoktatást törölte el Hoffmann, hanem kimaradt sokaknak az első nyolc év a tanulmányaik során... - tudniillik az általános iskola 8 éve... -, amit bepótolni úgy látszik, bajos.
Nézzétek meg, nem vicces...

vimeo.com/11690875

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.