Az előre megírt manipulatív propagandaszövegeket saját véleményként terjesztő fideszes bérkommentelők tényleg léteznek! Régóta sejtjük, hogy a napszámban a neten nyüzsgő, egy-egy kormányellenes hangot megütő poszt alatt rajokban támadó jobbertrollok nem saját kútfőből dolgoznak, hanem előre megírt sablonszövegeket kopipésztelnek. Nem hiszed? Nézz meg egyet a saját szemeddel! A képeken látható szöveget MACISAJT kommentezte először Török Gábor blogján 2013. február elsején, majd Balavány György blogján 2013. február 5-én. A két komment szövege közötti hasonlóság, benne a jellegzetes kifejezésekkel bizonyára nem a véletlen műve. Habony Árpi! Tényleg te írod ezeket a trollszövegeket? És tényleg Kubatov Gábor e-mailes címlistájára külditek szét a lelkes önkénteseknek meg a fizetett bérkommentelőknek minden reggel?

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Hol fizetnek azért,hogy a véleményünket leírjuk. Be szállok jó pénzért ha be vesztek.
Dr. Felipe
Ahogy lézer jankó mondaná, ezek a macisajt féle turulnácik annyit is érnek mint a habonyhablatyárpi és kubaszovgábor féle szarcsimbókok.
Dr.luigilongo60
Vigyázz!!!
Támad a 2/3-os trollhadsereg.:-)))
csikknorisz
Ugyan, kispályás Vidékihez képest. :)
miazavalami
Jééé! Kijöttek a trollok a Harry Potterből? Kissé nehéz felfogású agyament népek.
tűzróka1939
Ezt a vakok közt félszemű a király, valamelyik nap olvastam , de nem jut eszembe hol ? Teljesen más volt a szöveg de a vége ugyan ez volt . Erre az "aranyköpésre" emlékszem és nem kismocsok volt a nick név .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.