Ne gondolja senki, hogy Orbán Viktor nem járt külföldre, mikor még nem is volt miniszterelnök – reagált Bajnai Gordon arra a fideszes kritikára, hogy mit járkál ő a kertek alatt Brüsszelbe. A Haza és Haladás Egyesület elnöke a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában elmondta, azért ment Brüsszelbe, mert a nemzet érdeke forog veszélyben. Bajnai Gordon arról is beszélt, hogy biztos benne, hogy 2014-ben leváltják ezt a kormányt. Ám hangsúlyozta, hogy ez csak egy közbenső cél, az igazi cél, hogy Magyarországra visszatérjen a jó kormányzás.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na igen, erről persze a fanok elfeledkeztek.
A Tündik bündije
Ezzel csak az a probléma, hogy a turulvezérnek igen szelektív a memóriája, így ő erre már sajnos nem emlékszik.
bretagne
Bizony járt és feljelentette a szocikat. Erről miért felejtkezik el? Sajnos, ezt is minden alkalommal el kell mondani, az emberek ne felejtsék el!
buboska
Nem is egyszer járt!!Sőt folyton oda futkosott és azért "lobbizott",hogy az EU ne adjon egy fillér támogatást se Magyarországnak!!Szerencsére, ott már akkor komolytalannak tartották orbant!! Gyurcsánynak köszönhetően az EU /a fidesz felháborodására válaszul/ többszáz milliárddal megtoldotta a kohéziós alapból, MO.-nak kiutalható összeget!! Erről a fidesznyaloncok pofátlan sunyisággal mélyen hallgatnak!! JELLEMZŐ!
alfás
@A Tündik bündije: mint ahogy az embereké. mert nem látnak tovább az mszp-fidesznél. mintha kötelező lenne csak a kettő közül választani. bármelyik volt kormányon,az első fél év azzal telt el,hogy kiteregessék az előző kormány gusztustalanságát. és mit fog csinálni a magyar birkája? elmegy 14-ben,és megint a kettő közül valamelyikre voksol.
kukac50
Acsarkodott Gyurcsányra akkor is úgy hazudott ahogy most is teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.