A Jobbik sajtóosztálya szerint a pártelnök minapi interjúja magáért beszél: ha kiderülne róla, hogy zsidó, lemondana. Így, hogy szlovák és olasz vér csörgedez ereiben – marad. Ha további kérdéseink vannak, az ATV-ben megválaszolná.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@QQCSI: Hiába, a mélymagyarság színvonala kötelez.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Vona igényét, Olga egyszerűen képtelen kielégíteni, mert életszerűséggel nem rendelkezik, csak ideológiával, ami a valótól távoli. Az ideológia talaján neveltek, kedvelik
ehhez joguk van,tegyék továbbra is.
Patrióta1
@jancsik68: Te egy rettenetesen okos ember lehetsz hallod-e! Szépen meg vagy nevelve!
jancsik68
KULTURÁT,müveltséget nem a ZÁZRIVEZ ,ORSÓS és hozzájuk hasonló alja emberektől tanultam.Én magyarnak valom magam,nem felvett nevem van ,amit nem szégyenlek,s mindig is azt használtam,használok.
Te meg szépen meg vagy vezetve,mint legtöbb gyulai bégető birka!!
Silver
@jancsik68: Miről beszélsz a jobbik gyűlöli a munkás embereket?Kicsit mozdulj már ki otthonról.Kik azok akik átírták a munka törvénykönyvet?Semmihez nincs jogod csak melozni,az se mindegy mikor mész el szabira.(ha elmehetsz)
A hőbörgés már inkább a LMP és MSZPre jellemző
jancsik68
@Silver: Sötétséged óriási.Majd küldök lámpást,hogy sokat ne tévejegj.Hitler is szerette a munkás ember,ezért bombáztatta le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.