Magyarország egy főre jutó európai uniós nettó támogatása annak ellenére nő, hogy az EU költségvetésének összege csökken - jelentette be a miniszterelnök a 2014 és 2020 közötti uniós...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Bocsánat a kevesebb az azt jelenti,hogy csökken. Félre értés van.
860 milliárd volt az előző 7 évben most meg ha jól emlékszem 769 milliárd lesz az elkövetkező 7 évre.Ez kevesebb mint a 860 milliárd.
Félre sikerült a siker történet.
Mobil123
De az "egyfőre jutó"-t hány főből számolták ki???
Körömpiszok
Nem tudom elhinni, mert soha nem mond igazat. Majd akkor hiszem ha ez EU is ezt mondja.

Hazudnak reggel
Hazudnak délben
Hazudnak este
DR Eric CARTMEN
A valóság:jóval kevesebb pénzt kapunk ugyanis 2014 után, mint amennyit Gyurcsány kiharcolt a hazájának 2005-ben - akkor az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót szerezve. Orbán hazudik, mint mindig. Azért forintban sulykolja az eredményt, mert a gyenge forintárfolyam miatt a kevesebb euró, több forintnak tűnik. Másrészt azért használja az egy főre jutó támogatással kapcsolatos érvelést, mert az ország lakosságának csökkenésével értelemszerűen kedvezőbben kommunikálható adatot kap. De a lényeg változatlan: sokkal kevesebbet kaptunk, mint amit Gyurcsány elért annak idején. Az meg egészen vicces hogy Orbán azt mondja legnagyobb eredménynek, hogy elértük a 15 százalékos minimális önrészt, ez ugyanis az elmúlt hét évben is ennyi volt. Orbán annyit ért el, hogy nem változott semmi.

Önrészben tehát nincs javulás, a pénz meg kevesebb. A többi nem más, mint porhintés, blabla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.