Magyarország gazdasági rendszerváltást hajtott végre 2010 és 2012 között, versenyképes lett, 2013-ban már növekedni fog a magyar gazdaság - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a ciprusi Limassolban, amikor megérkezett az Európai Néppárt vezetőinek rendkívüli csúcstalálkozójára.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viitriol2
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
viitriol2
@Dr. Felipe: Igazad van, de azt, hogy mára ilyen legyen minden- amilyen, mi akartruk- mi csináltuk
lacika1ö
Vegyük tudomásul,hogy 1989-ig tartottuk a Szovjet népet !! Most az Európa elit társaságnak a gazdagságát tartjuk fen.. MEDDIG LESZÜNK MÉG RABSZOLGÁK ??? Legyünk függetlenek és megélünk a saját megtermelt javainkból,,gazdag mezőgazdaságunk van !!! NEM KELL AZ EU !!!MERT MINDENÜNKET ELVESZ !!!
lacika1ö
Orbán Viktor,inkább gyereket csinált volna,azt is Dajs Tamásra bízta,,Hát nem egy semmire való ember??? Hányni lehet csak tőle !!!
Rézangyal
@lacika1ö: Kedves Lacika! Tudom, hogy utálod a rendszert, de kérlek ne írj le ilyeneket, hogy tartottuk a szovjet népet, mert sajnos nagyon kellett ezen sírnom, utólag röhögnöm. Csak Oroszország lakossága van 145 MILLIÓ fő körül! Gondolkozzál picikét...
Ugyanígy a Nyugatot sem tartjuk, ebben igazad van, ők hazavágták derék politikusaink segítségével a saját gazdaságunkat.
kisvirag.simon
Becsapott emberek vagyunk, mindig bedőlünk a választási igéreteknek!!Ennyi...
lacika1ö
@Rézangyal: Kedves Angyalka 750ezer orosz katona élt az országba,meg a tisztek felesége-gyermekük,,De külön évente 1000.vágó marhát vittek ki,,meg a többit,,léci hagy ne soroljam...Az EU- még azt is megfogja szabni hogy mikor vehetünk levegőt,Történelmet kell tanulni ,de abból is csak Mátyás király életét és az ország vezetését,és az igazság tételt de azt nagyon !! Ha nincs igazam írd meg... Köszi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.