Magyarországon is egyedülálló jelenségnek számít Bajnai Gordon, aki még soha nem indult semmilyen demokratikus választáson, miközben mindent elkövet azért, hogy úgy kerüljön hatalomra, hogy ne kelljen az emberek elé állnia.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
@lenhardtibolya: ma, 07:59 Bajnai jelenleg az országban mindenfelé fórumokon találkozik a választókkal. Elment - és nagysikerű, vastapssal jutalmazott, teltházas gyűlést tartott - Debrecenbe is. Debrecen erősen érintett volt a Hajdú Bét ügyben, erősen Fideszes és a Fidesz erősen készült provokációkkal megzavarni. Bajnai kiállt a választók elé, megválaszolta a helyszínen feltett kérdéseket, többek között a Hajdú Bét csődjére vonatkozókat is.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3739_bajnai_debrecenben_ez_tortent_valojaban
Így viselkedik aki fél. Aki nem fél, az már évek óta csak deklaráltan saját hívekből álló közönség előtt hajlandó megjelenni. Aki fél, az kihívja nyilvános vitára, aki nem fél az elutasítja. Nem direktben, ahhoz is gyáva, a csicskásaival üzenget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rumpundli
@nmaria: Szerencsére azt nem nagyon tudtok, legalábbis hibák nélkül.
rumpundli
@Manno István: " Mert a többségnek, akiknek nem mosták ki az agyát" na koppint a majd kétmillió kétharmad?
szjupermen
@lenhardtibolya: Na mesélj valamit, kérlek. Csak nem a libás sztori van a tarsolyodban, Mert akkor a végtelen tudatlanságod kerülne terítékre.
Na meg, ha az előéleteket elemezzük, sorolhatnék néhány nevet, akiket boncolhatnál.
szjupermen
@lenhardtibolya: Bűnöző nincsenek a Jobbikban? Hiszen egy csomó köztörvényes csatlakozott hozzájuk. Eleve nagy bűn a létezésük is. Egy dolgot tarts szem előtt: most csak a zsidók és cigányok vannak a célkeresztjükben. De lehet, hogy eljön az idő, mikor a Lenhardt ibolyák kerülnek oda. Valaki mindíg kell, akit a saját töketlenségük helyett bűnbaknak kiáltanak ki. Erre alapul a létük.
lenhardtibolya
Nem ér annyit Bajnai, mint amennyit vitatkozunk róla. Egyébként minden céget, amelyiket vezetett csődbe vitte. Gondolom, az országgal sem bánna másként.
A Jobbik a magyar emberek érdekeit, életét próbálják védeni, semmi esetre sem a kisebbségiekre "vadásznak". Azt azonban nem könnyű elfogadni, hogy a cigánybűnözők folyamatosan rabolják, gyilkolják a magányos öregeket. Ha a rendőrség nem képes megoldani a kérdést, akkor valakinek mégiscsak tennie kell. Érdemes lenne megismerni a Jobbik programját, és világossá válna, hogy teljesen átfogó, szakszerű és tisztességes elképzeléseik vannak, jó megoldásokat dolgoztak ki, ezért örülnék, ha megvalósíthatnák elképzeléseiket.
kukac50
Nem fél,csak a Fidesz ijesztgeti Bajnaival az ország Népét.
Úgy állítják be,hogy Ő a mumus.
Pedig Orbán Miniszter elnök vette fel ezt a szerepet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.