Irina Ivaschenko elmondta, miként indíthatná be a kormány a növekedést. Az elemzőknél viszont megbukott az unortodoxia. A kormánynak három dologra kellene ügyelnie: a költségvetés szerkezetére, kerülnie kellene a bizonytalanságot és javítania kellene a pénzügyi közvetítői rendszer helyzetét – vázolta Irina Ivaschenko. Az IMF magyar delegációjának vezetője a Hungarian Business Leaders Fórum mai konferenciáján válaszolt arra, miként indíthatná be a kormány a növekedést. „Nincs könnyen végrehajtható recept a növekedésre, minden mindennel összefügg” – tette hozzá.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Csizmás Kond: matolcsynál még egy embriópózba merevedett agyhalott orángután is többet tud. nincs nehéz dolga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Csizmás Kond: ja ha ő a főnöke, akkor lehet hülye. ez mentség?
Pilóta
Azok, akik valójában soha nem csinálnak semmit azon a területen, amiről beszélnek, azok mindig úgy vélik, hogy sookal többet értenek ahhoz, amit mások, szerintük, nem jól csinálnak:-)
S ez ekként már nem más, mint egy iskolai szintű lecke felmondása, bemagolás után!
Csizmás Kond
@bundi: Nem mentség inkább hisztizés. Szerintem nem a meredt szemei miatt lett miniszter, lehet antipatikus lehet utálni, minden rendszernek megvan a maga olyan személye mely másoknak nem tetszik de attól még ő a főnök.
bundi
@Csizmás Kond: vagy csak sokat tud valaki viselt dolgairól, és így el lehet hallgattatni.
coyote3
Ha Eltolcsy tudná, hogy az ország polgárai mit üzennek neki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.