Steve Siebold három évtizedet töltött azzal, hogy gazdagokkal készített interjúkat, és kutatta, hogy mi különbözteti meg őket a többi embertől. Kiderült, hogy ez is nem annyira magával a pénzzel kapcsolatos, hanem inkább a gondolkodásmódjukkal. Ami legalább 21 területen tér el az átlagemberekétől.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A szegény embernek, ha van egy kis pénze, azt rögtön elmondja valakinek., és igyekszik azt minél előbb elkölteni.
A gazdag embernek van pénze, de hallgat róla, és igyekszik azt megsokszorozni.
A szegény embernek ha van egy ötlete, hogyan lehetne "pénzt csinálni", rögtön kifogásokat keres, miért nem tudja azt megvalósítani.
A gazdag ember hall egy jó ötletet, azonnal a megoldáson munkálkodik, és nem keres kifogásokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@tivoli: 20.25 Látom te is olvastad a Hogyan legyek sikeres ember szemléletfejlesztés c tanulmányt,?
profon
@Szvetlana: Több mint 2000 év távlatából is igaz és érvényes minden szava ! Vannak olyan meglátásai amik még egy mai "értelmes" ember számára is újdonságként és új összefüggések felismeréseként hatnak . Amikor először olvasod tarts hosszabb szüneteket és emésztgesd a dolgokat . Én már szinte kívülről tudom az egészet pedig nem könnyű szöveg . Nekem sokat segít minden nap:))
Szvetlana
@profon: Köszi, megkeresem a könyvet. Nekem a telómon van mindíg egy relaxációs szöveg, ha délután egy kicsit pihenek, akkor meghallgatom. Csak néha elalszom rajta, mert olyan monoton szöveg:))
entero
@hajduferenc52: A másik rendszert csak hagyjuk békében nyugodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.