Határozatlan idejű országos sztrájkot hirdet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), mert az oktatási rendszer átalakításával kapcsolatban nem sikerült megállapodnia a kormánnyal - jelentette be a PDSZ elnöke. Mendrey László szombaton Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: teljes kudarccal zárult az öt tárgyalási fordulóból álló, pénteken befejeződött tárgyalássorozat, minden kompromisszumos javaslatukat elutasította az Emberi Erőforrások Minisztériumának képviselője.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A PDSZ elnöke közölte: jogszerűen, a sztrájkra vonatkozó bírósági határozat függvényében, a március 15-ei ünnepségek utáni időszakra, az országos választmány által elfogadott és kijelölt időpontra hirdetik meg határozatlan idejű országos sztrájkjukat."
kukac50
Együtt kellene a diákokkal hatásosabb lenne.
öcsi55
Pedagógus életpálya fideszes módra.Különben is minek verik a nyálukat állandóan ilyen ostobaságokkal mint oktatás ,pedagógusok ,alapítványi iskolák meg stb.Építsünk stadionokat majd ott megkapják a képzést a gyerekek,lesznek olyan intelligens, művelt emberek mint az a debreceni vezér szurkoló. Alap igazság amúgy is az minél primitívebb egy nép annál jobban befolyásolható.
A Tündik bündije
Teljes kudarc? Vikinek senki ne mutassa meg a cikket, mert megint szétver egy irodát... hiszen itt sikertörténet van!
kukac50
A diákok és a tanárok mellétársulhatnak a gazdák is. Nekik is van ami nem megfelelő, a kormány által véghez vitt földosztásoknál.
Ángyán az élére állhatna a gazdáknak.Jakab Istvántól nem lehet elvárni,hiszen ő behódolt Orbánnak,pedig a gazdáknak köszönheti előre jutását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.