Januárban számos negatív csúcs dőlt meg a munkaerőpiacon: két éve nem volt ilyen kevés új munkahely, az ellátás nélküli állástalanok száma pedig eddig nem látott csúcsra, 340 ezerre emelkedett. . A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb statisztikája szerint januárban összesen 20 544 új munkahely jött létre, 2010 óta a legkevesebb. Ennek 36,5 százaléka, vagyis mindössze 7494 az, amit a piac önerejéből tudott létrehozni. Már tavaly decemberben is soha nem látott mélypontra került ez az adat, januárban viszont még ezt is sikerült közel 600-zal alulmúlni. Bár januárban jellemzően nem pörög igazán a piac a munkahelyteremtés szempontjából, legutóbb 2008-ban volt arra példa, hogy a decemberi után januárban még kevesebb új álláshely jöjjön létre.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A Fidesz politikájának az eredménye már nem vitatható !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
És a semmiből kel befizetni a TB-t!Ezt azért ne felejtsük el.Mert ugyebár a NAV előszeretettel büntettget!Mocskos zsidó banda!!
Bubó
Nincs olyan szervezet vagy párt vagy valaki, aki valakinek hiszi mágát. Parlamenti okostojások, országgyülési képtelenkedők. mocso rohadékok!
dubitus
@Zolee75: Az utolsó mondatoddal lejárattad az előek igazát...
miazavalami
én tudom , t i tudjátok... vajon a fidesz tudja? Tudja , de szerintük nem is jár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.